Et døgn på Comwell Kellers Park...

Hjemme igen efter 24 timer away from home. Niels og jeg har en tradition for, at tage én overnatning på Comwell Kellers Park i Vejle i den kolde efterårs/vinter periode.
Og det blev så nu!
Vi fandt et afbudsophold til 795,- i alt for os begge inkl. adgang til AquaSpa.
 
 
Vi elsker at tage til Comwell Kellers Park. Naturen i området er fantastisk, og hotellet ligger ned til Vejle Fjord. Når man sidder der i udendørsspaen og ser ud over vandet - amen det er fantastisk!
Værelserne på hotellet er alle smagfuldt indrettede, lyse og venlige - rigtig luksus.
 
 
Et lille minus, ja, en detalje, er at der plejer at være lækker shampoo, conditioner og bodywash i spaomklædningen. De lækre produkter fra Kerstin Florian er en oplevelse i sig selv når man anvender badet i omklædningen. De var ved dette besøg skiftet ud med en unavngivet hair and body wash, der tørrede hud og hår ud med fuld smadder. Øv bøv for ikke-luksus. Igen - en detalje!
 
 
 
Vi glæder os allerede til næste gang vi skal af sted. Det er simpelthen et skønt afbræk i hverdagen, og så er det lækkert at blive varmet godt igennem.
Hvis du endnu har til gode at besøge Comwell, så hold øje med gode tilbud og afbudsophold ved at tilmelde dig deres nyhedsbrev.
 
 


Etiketter: ,