Smukke Sarasota

Hej hej!
Så blev det tid til indlæg 2 ud af 3 omkring min dejlige ferie til USA denne sommer.
Efter en uge i Orlando (indlægget her) kørte vi videre til Sarasota, FL. Sarasota ligger på Floridas vestkyst og er kendt for smukke strande og lækre lejligheder.

Vi boede på Ritz Carlton, som var en kæmpe oplevelse. Ren luksus!
Det der med, at der står folk klar til at parkere ens bil, tage ens kufferter osv. - det er sjovt at prøve! Omgivelserne var meget smukke og luksuriøse.

Badeværelset - Ritz Carlton, Sarasota.

Udsigten fra vores balkon - her sad vi hver morgen og spiste havregrød.
Den første dag kom vi lidt over middag og tog straks shuttlebussen ned til Members Beach Club, som var en privat klub for lejlighedsejerne og gæster på hotellet. Dette var gratis, og der var pool, håndklæder, liggestole og adgang til privat del af stranden. Ydermere var maden i klubben ikke videre dyr, så det var muligt at spise og drikke dernede, uden at blive ruineret. Servicen var i top og personalet var super søde. 
En lille feature var det lille flag man havde siddende på sin liggestol. Havde man brug for hjælp, skulle bestille mad eller andet, hejste man sit lille flag og indenfor få sekunder stod der personale klar til at assistere. Skægt!

Sarasota by night.
To restauranter som skal fremhæves kommer her:

Yoder's
3434 Bahia Vista Street

Når man rejser rundt, spiser man meget på restaurant. Derfor kan det være svært at være kreativ, og man kommer til at spise meget det samme. En aften fandt min kæreste så denne restaurant på Trip Advisor, som vi kørte ud til. 
Det er en amish restaurant, som serverer et helt plain home cooked meal. Der var lang kø, som vidnede om en travl restaurant med god mad. Vi fik et bord og blev betjent af den sødeste amish kvinde, som havde det største overskud jeg nogensinde har oplevet. Hun var opmærksom på alle sine borde og var hele tiden klar på, om vi manglede noget.


Maden var AMAZING. Vi fik noget hvidløgsristet kyllingbryst med hjemmelavet stuffing. Det var billigt og super lækkert. Restauranten er kendt for sine "pies", og trods vores voldsomme mæthed skulle vi jo smage. Vi bestilte et stykke jordbær/rabarber tærte med whipped cream og oh my God... Det var et lille stykke af himlen - det er jeg sikker på.

Dolce Italia
6606 Superior Avenue

Denne restaurant lå nr. 1 på Trip Advisor i Sarasota, så den skulle vi også prøve. Og vi er helt pjattede med italiensk mad, så det måtte jo være et hit.
Vi kørte ud til den i en kæmpe storm med buckets of water, som faldt ned over os. Ved første øjekast så vi den slet ikke - den er nemlig meget lille. Restauranten er et lille hyggeligt italiensk sted, med forskellige borde og stole. Det er en familie som ejer og kører stedet, hvilket smitter meget af på stemningen, som er uformel og helt nede på jorden.
Idet jeg var lidt syg på daværende tidspunkt, og ikke kunne spise en hel portion pasta, lavede han halv portion og halv pris til mig. Det er service! De var fantastiske og jeg lagde mærke til at alle gæster uden undtagelse gav ham ros inden de forlod stedet. Det er bare god holdning :)
Vi er generelt for dårlige i Danmark til at rose, når det er berettiget, men det er bare noget amerikanerne kan! 
Maden smagte fantastisk!

Disse to restauranter er et must at besøge, hvis man lige er et smut i Sarasota ;)


Alt i alt en dejlig by, Sarasota. Kan varmt anbefales!


Etiketter: ,